Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης στην Καλλιθέα η ΕΛ.ΑΣ

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης στην Καλλιθέα η ΕΛ.ΑΣ

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης Γεωργιανής μητέρας δύο παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή  μέσα στο σπίτι της  στην Καλλιθέα την περασμένη Τρίτη, βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στράφηκαν γύρω από τον σύντροφο της νεαρής κοπέλας, αφού όπως λένε οι γείτονες ήταν αρκετά βίαιος και οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι σχεδόν καθημερινοί.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας εντοπίστηκε και προσήχθη από τους αστυνομικούς στο κτίριο της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει.

Παρότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο συγκεκριμένος άνδρας γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία, παρόλα αυτά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Σύφμωνα με πληροφορίες όμως δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί  ένταλμα από τον εισαγγελέα και ο ύποπτοςνα συλληφθεί  να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης 29χρονης διαπίστωσε βαρύτατες εκχυμώσεις γύρω από το λαιμό του θύματος, ένδειξη ότι ο δολοφόνος τη στραγγάλισε !

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.