Eurovision 2019: Ελλάδα και Κύπρος υποχωρούν κι άλλο στα στοιχήματα

Eurovision 2019: Ελλάδα και Κύπρος υποχωρούν κι άλλο στα στοιχήματα

Το ακλόνητο φαβορί και οι ανατροπές στις πρώτες θέσεις, σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 22.00 το βράδυ. Κι όσο πλησιάζουμε προς τη βραδιά του τελικού, τόσο τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον μεγάλο νικητή δίνουν και παίρνουν. Ειδικά, μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης, όπου έκλεισαν οι θέσεις με τις χώρες, το τοπίο μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει περισσότερο.

Άλλωστε, στον δεύτερο ημιτελικό διαγωνίστηκαν και τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο που τους έχουν δώσει εξ’ αρχής. Ειδικά, η Ολλανδία που εκτός απροόπτου, θα χάσει την πρωτιά. Μάλιστα, έχει μεγάλη διαφορά στα στοιχήματα με τη δεύτερη χώρα που ακολουθεί και δεν είναι άλλη από την Αυστραλία, που είναι και η μεγάλη έκπληξη των τελευταίων ημερών, μιας και η εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη την απογείωσε στα στοιχήματα.

Αντίθετα, τα νέα – πάντα σύμφωνα με τα προγνωστικά – δεν είναι καλά για την Ελλάδα και την Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Τάμτα έχει πέσει στην 14η θέση και η Κατερίνα Ντούσκα στην 15η, ενώ πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Η Ολλανδία με τον Duncan Laurence είναι το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού
Σύμφωνα με τα στοιχήματα την πρώτη δεκάδα (που έχει πολλές ανακατατάξεις) αποτελούν οι:

Ολλανδία

Αυστραλία

Σουηδία

Ελβετία

Αζερμπαϊτζάν

Ιταλία

Ρωσία

Ισλανδία

Γαλλία

Νορβηγία

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.