Η τηλεθέαση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision

Η τηλεθέαση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision

Πόσοι είδαν Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα;

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2019 πραγματοποιήθηκε χθες, με Ελλάδα και Κύπρο να συμμετέχουν και να παίρνουν και το εισιτήριο για τον τελικό. Τι τηλεθέαση έκανε, όμως;

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision που έγινε χθες το βράδυ στο Τελ Αβίβ μεταδόθηκε από την ΕΡΤ2, με το κρατικό κανάλι να βλέπει πρωτόγνωρα νούμερα, αλλά όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Η τηλεθέαση του ημιτελικού της Eurovision που έκλεισε στέλνοντας Ελλάδα και Κύπρο στον τελικό, έκανε διψήφια νούμερα μεν, κινήθηκαν όμως, στην κλίμακα μεταξύ 10% και 20%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η ΕΡΤ2 κατά τη μετάδοση του ημιτελικού της Eurovision, όπου διαγωνίζονταν η Ελλάδα και η Κύπρος, σημείωσε 13,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά δεν ξεπέρασαν το 20% με μία και μόνη εξαίρεση.

Η εξαίρεση αυτή ήταν φυσικά το τέταρτο που προβλήθηκε η συμμετοχή της Ελλάδας, τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του Τελ Αβίβ η Κατερίνα Ντούσκα για να τραγουδήσει το Better Love. Το τέταρτο αυτό, από τις 23:00 έως τις 23:14, η ΕΡΤ2 σημείωσε 17,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,6% στο δυναμικό κοινό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.