Επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιστροφή στον ANT1

Επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιστροφή στον ANT1

Ξανά στις οθόνες μας η θρυλική σειρά.

Ολοκληρώθηκε στον ΑΝΤ1 ο στρατηγικός σχεδιασμός σχετικά με τα σίριαλ που θα προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι, η νέα γενική διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου υπέγραψε τα τηλεοπτικά projects και οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δουλειά.

Οι σειρές, λοιπόν, που θα βρίσκονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επόμενη σεζόν είναι αυτές που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, το «Πέτα Την Φριτέζα», το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και το «Μην Ψαρώνεις» θα συνεχίσουν και του χρόνου. «Η Επιστροφή», παρά το γεγονός, ότι είχε μία επιτυχημένη πορεία, πρόκειται να ολοκληρωθεί σε μερικά επεισόδια, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει κάποια συνέχεια στην ιστορία.

Με τρεις καινούριες σειρές θα ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 στη νέα τηλεοπτική σεζόν
Ανάμεσα στα καινούργια σίριαλ, θα είναι το «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στο θεσσαλικό κάμπο.

Οι φήμες που ήθελαν το «Καφέ της Χαράς» να βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, επιβεβαιώθηκαν, αφού θα επιστρέψει με την version  «Το Καφέ Της Χαράς 30 χρόνια μετά».

Στο σχεδιασμό του καναλιού του Αμαρουσίου υπάρχει ακόμη μία κωμωδία, η οποία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα προβάλλονται άλλα τρία σίριαλ, για τα οποία όμως δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από το σταθμό, αφού ο κύριος στόχος προς το παρόν είναι η προώθηση των σειρών, με τις οποίες ο ΑΝΤ1 θα «ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης» το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.