Αποχώρησε από τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός – «Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους

Αποχώρησε από τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός - «Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ...

Στο… ημίχρονο της κρίσιμης συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ αποχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς οι νομικές του προσφυγές τέθηκαν στο περιθώριο και πάμε σε τζάμπολ των πλέι οφ άμεσα.

Ο Ολυμπιακός ήταν στο… περιθώριο στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και είδε και πάλι 13 ομάδες να είναι απέναντι στις θέσεις του.

Αυτή τη φορά, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα νομικής γκέλας των Πειραιωτών, η οποία θα οδηγούσε σε άμεσο τζάμπολ των πλέι οφ.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός υπογράμμιζε πως δεν γίνεται να ξεκινήσει η post season, εφόσον εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε εκείνο το σημείο της συζήτησης αποχώρησης φανερά εκνευρισμένοι από το… ημίχρονο της συνεδρίασης.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για πραξικόπημα και υπογράμμισε: «Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους», φεύγοντας από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ εκνευρισμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών του μπασκετικού Ολυμπιακού:

«Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κ. Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.