Νέος έρωτας: Πανέμορφη παρουσιάστρια στην αγκαλιά επιχειρηματία!

Νέος έρωτας: Πανέμορφη παρουσιάστρια στην αγκαλιά επιχειρηματία!

Μετά από καιρό μοναχικής πορείας συναντά ξανά τον έρωτα.

Κατά καιρούς είχαν γραφτεί διάφορα για την προσωπική ζωή της γνωστής παρουσιάστριας η οποία πλέον ασχολείται με το χώρο της μόδας και λανσάρει τις δικές της συλλογές ρούχων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Μέχρι πρότινος ήταν μόνη, όμως παλιότερα είχαν ακουστεί διάφορα για την προσωπική της ζωή. Η ίδια, όμως, δεν είχε βγει ποτέ να μιλήσει για τα προσωπικά της, ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ πιεστικοί και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον άντρα που της είχε κλέψει την καρδιά.

Πλέον όμως είναι γεγονός πως η όμορφη παρουσιάστρια η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από μια πολύ αγαπημένη εκπομπή και δίπλα σε κορυφαίο παρουσιαστή, είναι και πάλι ερωτευμένη.

Όπως αποκαλύπτει η Realnews είναι εδώ και λίγο καιρό με επιχειρηματία και απολαμβάνει τον έρωτά της μαζί του.

Ο λόγος για την Χριστίνα Μουστάκα η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένη με επιχειρηματία, τον Άγγελο. «Η Χριστίνα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του και εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη», λένε πηγές από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα η ερωτευμένη παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε στη Φλωρεντία πρόσφατα με τον νέο αγαπημένο της και έδειξε να το απολαμβάνει.

Νέος έρωτας: Πανέμορφη παρουσιάστρια στην αγκαλιά επιχειρηματία!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.