
Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04:00, περίπου, δέκα κουκουλοφόροι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.
Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Νωρίτερα, στις 02:30, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην περιοχή του Παπάγου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Ταβάνι του είναι το 12%»: Η πρόβλεψη του μετρ των δημοσκοπήσεων που τον εξέθεσε ο Τσίπρας
- Δεν είναι του Σαμαρά: Ποιο κόμμα φοβούνται στη ΝΔ ότι θα πάρει στις εκλογές πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό των δημοσκοπήσεων
- Πιστεύει ότι θα του δώσει 3 επιπλέον μονάδες: Κοντά στο μπαμ με Κασσελάκη