Λάθος στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ!

Λάθος στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ!

Και ξαφνικά... ο Ιωάννης Μεταξάς εμφανίζεται στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ!

Με το… αριστερό -και όχι ως… πολιτικό πρόσημο- ξεκίνησε η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, αφού συνοδεύτηκε από μια γκάφα ολκής! Κι αυτό διότι ο Ιωάννης Μεταξάς «εμφανίστηκε» στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ για την επερχόμενη ευρω-μάχη.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 10.05.2019, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης μάχης στην Βουλή. Μια μάχη η οποία ξεκίνησε με την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον του Παύλο Πολάκη, την οποία ο πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, η οποία τελικά «πέρασε» με 153 «ναι», μεταξύ αυτών και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Σαρίδη.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν ένα… βήμα πίσω όσον αφορά στην ένταση, αφού η χθεσινή τους αντιπαράθεση δεν θύμιζε σε τίποτα την «κολασμένη» μάχη τους δυο μέρες πριν.

Όλα αυτά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όμως, αφού λίγο μετά βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, με την… γκάφα της χρονιάς!

Κι αυτό διότι μεταξύ άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων της χώρας, εμφανίζεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, με το «σποτ» να… κατεβαίνει με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά χάρη στο ίντερνετ να «διασώζεται» και να… κυκλοφορεί.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.