
Σίγουρα όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί.
Το ξαναπαγωμένο παγωτό όχι μόνο έχει αλλοιωμένη υφή, αλλά είναι και εξαιρετικά βλαβερό για την υγεία, καθώς εάν έχει προηγουμένως λιώσει πλήρως εκτός κατάψυξης, θα περιέχει πολλά βακτήρια. Η δηλητηρίαση μάλιστα από λιωμένα παγωτά που έχουν ξαναπαγώσει είναι ιδιαίτερα συχνή, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.
Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις ένα τέτοιο παγωτό;
-Η υφή του θα είναι κοκκώδης.
-Θα έχει αναπτύξει κρυστάλλους πάγου.
-Θα είναι πιο σκληρό από το κανονικό παγωτό.
-Θα έχει πιο ουδέτερη γεύση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Δολοφονία στην Φοινικούντα: «Πήγαμε να εκβιάσουμε, δεν θέλαμε να σκοτώσουμε, αλλά…» – Η σεξουαλική παρενόχληση και η διαθήκη
- «Τα έλεγε η Άννα, της αρέσουν τα μεγάλα… αντικείμενα»: Η τηλεθέαση που δεν έρχεται ούτε με σεξιστικά σχόλια κι ο εκνευρισμός στον ΑΝΤ1
- Απελευθερώθηκαν 2.000 Παλαιστίνιοι, όχι όμως ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» – Ποιος είναι ο Μαρουάν Μπαργκούτι που τρέμουν οι Ισραηλινοί