Σοκαριστικό βίντεο στο Μεξικό – Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα λόγω πολυκοσμίας

Σοκαριστικό βίντεο στο Μεξικό - Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα λόγω πολυκοσμίας

Σοκ προκαλεί το βίντεο από έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Μεξικό όπου δείχνει επιβάτες να ποδοπατιούνται στην κυλιόμενη σκάλα.

 

Όπως θα βλέπετε και στο βίντεο, οι επιβάτες του σταθμού ποδοπατήθηκαν όχι λόγω τεχνικού προβλήματος στην κυλιόμενη σκάλα, αλλά επειδή υπήρχε πολυκοσμία εκείνη την ώρα στον σταθμό -σε σημείο που οι επιβάτες να μην χωράνε να περάσουν.

Σοκ προκαλεί το βίντεο από το σιδηροδρομικό σταθμό στο Μεξικό
Συνολικά 4 άτομα τραυματίστηκαν καθώς παρασύρθηκαν από άλλους στην κυλιόμενη σκάλα με αποτέλεσμα να λάβουν μετά τις πρώτες βοήθειες, όταν οι συμπολίτες τους κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν από την «σκάλα του τρόμου».

Σοκαριστικό βίντεο στο Μεξικό - Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα λόγω πολυκοσμίας
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες του σταθμού δεν ποδοπατήθηκαν λόγω τεχνικού προβλήματος στην κυλιόμενη σκάλα, αλλά επειδή υπήρχε πολυκοσμία

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται οι φοβισμένοι πολίτες να τα χάνουν όταν καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να βγουν από την κυλιόμενη σκάλα.

Οι πιο τολμηροί μάλιστα δεν δίστασαν να πηδήξουν από την κυλιόμενη σκάλα, ώστε να περάσουν στην απέναντι, ενώ άλλοι ανέλαβαν να κάνουν χώρο, ώστε όσοι έπεσαν στις σκάλες, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν.

Συνολικά 4 άτομα τραυματίστηκαν καθώς παρασύρθηκαν από άλλους στην κυλιόμενη σκάλα
Πάντως το μόνο που έκαναν οι αρμόδιοι του σταθμού ήταν να φωνάζουν από τα μεγάφωνα στους επιβάτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις κυλιόμενες σκάλες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.