Eurovision 2019: Κατρακύλα στα στοιχήματα η Τάμτα μετά την δεύτερη πρόβα

Eurovision 2019: Κατρακύλα στα στοιχήματα η Τάμτα μετά την δεύτερη πρόβα

Η δεύτερη και τελευταία πρόβα πριν την επίσημη εμφάνιση της κυπριακής συμμετοχής την Τρίτη, στον Α' Ημιτελικό της Eurovision έδωσε στους φανατικούς περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο που θα εμφανιστούν επί σκηνής.

Η εμφάνιση της Τάμτα και των χορευτών της ήταν υποδειγματική, τόσο στον τρόπο που καλύφθηκε από τις κάμερες, όσο όμως και σε ό, τι αφορά το χορευτικό. Αίσθηση άλλωστε έκανε από την πρώτη πρόβα κι όλας, το εύρημα με το… γδύσιμο της εκπροσώπου της Κύπρου στη Eurovision στη μέση του τραγουδιού.

Ομως, από την πρώτη στιγμή οι φανατικοί παραπονιούνται για τον τρόπο που ακούγεται η φωνή της Τάμτα στη σκηνή. Στην πρώτη πρόβα τα πλάνα δεν μετέφεραν τον ήχο όπως θα έπρεπε, όπως δηλαδή θα μεταδοθεί τη βραδιά της Eurovision. Ωστόσο, την Πέμπτη ο ήχος ήταν ο κανονικός και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ενθουσιάστηκαν.

«Τάμτα βελτίωσε τα φωνητικά σου. Δεν περίμενα τέτοια αποτυχία» γράφει ένα κάτω από το βίντεο στο YouTube. «Με συγχωρείτε, η σκηνική παρουσία είναι ωραία, η χορογραφία καλή αλλά τι συμβαίνει με τα φωνητικά της; Πρέπει να το βελτιώσετε γρήγορα» σχολιάζει κάποιος άλλος με τις αποδοκιμασίες να πέφτουν βροχή κάτω από το βίντεο της κυπριακής συμμετοχής.

Το σούσουρο που δημιουργήθηκε γύρω από την εμφάνιση της Τάμτα, ανάγκασε το ΡΙΚ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, στην οποία και εξηγούσε τους λόγους που ο ήχος δεν ήταν ο ενδεδειγμένος.

«Οφείλουμε να ενημερώσουμε πως κατά τη διάρκεια της πρόβας, προέκυψε ένα τεχνικό θέμα στον ήχο με αποτέλεσμα η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων στα ακουστικά (τραγουδίστριας) να μην είναι η κατάλληλη. Η αποστολή έκανε αίτηση για νέα ακουστικά και ηχητική δοκιμή η οποία θα γίνει το μεσημέρι (σσ. Της Πέμπτης). Τα ζητήματα που προέκυψαν εντοπίστηκαν και διορθώθηκαν» έγραφε το ΡΙΚ σε ανάρτηση στο Facebook.

Το γεγονός πάντως έπληξε την κυπριακή συμμετοχή που πλέον βρίσκεται 10η στα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision. Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που προειδοποίησαν πως ένα τέτοιο φάουλ θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμη και την πρόκριση στην Τάμτα και το Replay.

Αντίστοιχα και η ελληνική συμμετοχή υποχώρησε μια θέση και βρίσκεται στην 11η. Η Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love θα κάνουν την τελική τους πρόβα σήμερα, από την οποία θα προκύψει και το αποκλειστικό υλικό που θα δώσει μια γεύση από όσα θα δούμε στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.