Aνατροπή για τον θάνατο του Κιθ Φλιντ των Prodigy- Δεν ήταν τελικά αυτοκτονία;

Aνατροπή για τον θάνατο του Κιθ Φλιντ των Prodigy- Δεν ήταν τελικά αυτοκτονία;

Δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία, τα οποία να κατοχυρώνουν ότι ο frontman των Prodigy, Kιθ Φλιντ σκόπευε να αυτοκτονήσει, ανέφερε η ιατροδικαστής Caroline Beasley-Murray σε ειδική ακρόαση.

Η έρευνα που αρχικά παρουσιάστηκε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 49χρονος, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Essex στις 4 Μαρτίου, πέθανε ως αποτέλεσμα απαγχονισμού.

Ωστόσο, σε πρόσφατη ακρόαση η ιατροδικαστής Beasley-Murra yπρόσθεσε ότι ο Φλιντ είχε στο αίμα του αδιευκρίνιστο ποσό κοκαΐνης, αλκοόλ και κωδεΐνης την εποχή εκείνη.

«Ποτέ δεν θα γνωρίσουμε επακριβώς τι συνέβαινε στο μυαλό του εκείνη την ημέρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια και ο μάνατζερ του Φλιντ δεν ήταν παρόντες στην ακρόαση, αν και η ιατροδικαστής επισήμανε ότι γνώριζαν για την διεξαγωγή της ωστόσο δεν κλήθηκαν μάρτυρες.

Η ιατροδικαστής είπε ότι δεν υπήρχαν ύποπτες μάρτυρες στον θάνατό του και δεν υπήρξε συμμετοχή τρίτων, αλλά δεν μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Flint αυτοκτόνησε.

Εξήγησε δε λέγοντας ότι «Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεχόμενα, δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επικυρώνουν την αυτοκτονία».

Στην έρευνα δεν υπήρξαν επίσης επαρκή στοιχεία που να επικυρώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα, όπου πιθανότατα «όλα πήγαν τρομερά λάθος».

«Θα ολοκληρώσω το συμπέρασμά μου» πρόσθεσε καταλήγοντας ότι ποτέ δεν θα μάθουμε επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.