Κανάκης κατά Τσίπρα! «Ως άλλος Κορλεόνε εξαγοράζει τους πάντες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανάκης κατά Τσίπρα! «Ως άλλος Κορλεόνε εξαγοράζει τους πάντες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ξέσπασμα του γνωστού παρουσιαστή κατά του Πρωθυπουργού.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την τοποθέτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη θέση του υπουργού Τουρισμού, εξαπέλυσε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

«Το κάνει ξεδιάντροπα τελείως, αποδεικνύοντας πόσο θεωρεί όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες πρόβατα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έχεις από τη μία έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα… Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό δεν έχει αφήσει παλιό για παλιό, τελειωμένο πολιτικό, τους εξαγοράζει με ανταλλάγματα υπουργεία λες και είναι νόμισμα για να κρατάς εσύ την πρωθυπουργική σου καρέκλα.

Το κάνει ξεδιάντροπα τελείως, αποδεικνύοντας πόσο θεωρεί όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες πρόβατα. Χρησιμοποιεί το υπουργείο τουρισμού της χώρας μας ως αντάλλαγμα για τον οποιονδήποτε χρειάζεται για πολιτική σκοπιμότητα και για να κρατήσει την καρέκλα του.

Ας μας εξηγήσει ο Τσίπρας, αν έρθει να μας εξηγήσει, γιατί πέρυσι στο Βινύλιο σας είπαμε ότι σκεφτόμαστε να φέρουμε έναν πολιτικό. Κι εσείς είπατε τον Τσίπρα. Από τότε έχουμε απευθύνει προσκλήσεις προφορικές, γραπτές και υπάρχει μια φοβερή αποφυγή.

Όπως καταλαβαίνετε εδώ δεν θα είναι ένα περιβάλλον όπου όλα θα είναι προσυμφωνημένα και όλα θα είναι με το γάντι, όλα θα είναι διαφορετικά.

Ας μας απαντήσει ο Τσίπρας ποιες προϋποθέσεις πληροί ο Θεοχαρόπουλος και κάθε Θεοχαρόπουλος για να πάρει τον τουρισμό αυτής της χώρας, της χώρας μας, στα χέρια του. Ποιες προϋποθέσεις; Γιατί βρίσκεται εκεί; Γιατί πήγε εκεί; Για ποιο λόγο;», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.