
Πότε θα γίνει η νέα διαδικασία.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) αποφάσισε σήμερα την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.
Το αίτημα για επαναπροκήρυξη των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη είχε διατυπώσει το AKP, το κόμμα του Ερντογάν.
Ο ίδιος σχεδόν σε κάθε του ομιλία επαναλάμβανε μονότονα πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση πως στις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη έγιναν παρατυπίες. Κι αυτό γιατί ο Ερντογάν δεν μπορούσε να «χωνέψει» πως έχασε την Πόλη που τον ανέδειξε, την πόλη των 11.000.000 κατοίκων.
Υπενθυμίζεται πως ήδη από τις 17 Απριλίου η Τουρκική εκλογική επιτροπή είχε ανακηρύξει Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης τον Εκρέμ Ιμάμογλου.
Οι επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη θα γίνουν στις 23 Ιουνίου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- 22 ετών, πάμπλουτη και Ελληνίδα: Ποια είναι η εντυπωσιακή Κατερίνα Δημητριάδη που παντρεύεται ο γιος της Πάμελα Άντερσον (Pics)
- Δεν αρκείται στη 2η θέση: Πάει για το μεγάλο μπαμ ο Τσίπρας…
- «Είδα τον Χριστό Φαντάρο»: Το τραγούδι που ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει