Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο – Άρχισαν οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα

Καταφθάνουν ειδικοί της Σκότλαντ Γιαρντ για τον serial killer της Κύπρου

Άλλο ένα μακάβριο εύρημα έφεραν στο φως οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη την Κυριακή και πλέον οι έρευνες εστιάζονται στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας.

Με τη βοήθεια του συστήματος ‘Sonar’, το οποίο είχε καταγράψει συγκεκριμένα σημεία, που ερευνήθηκαν, ανασύρθηκε χθες το απόγευμα από τη λίμνη και η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες “θανάτου”.

Σε αυτήν εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση και μη αναγνωρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.

H σορός, που ανασύρθηκε, έφερε ρούχα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, που είχαν εντοπιστεί γυμνές.

Ο 35χρονος ύποπτος είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα.

Με την ανεύρεση της νέας σορού, ο αριθμός των θυμάτων, που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε.

Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κάτχα Ανού, που βρέθηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντούς και τα δύο πτώματα, που ήταν μέσα ταξιδιωτικές βαλίτσες, που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Το Sonar θα διενεργήσει και σήμερα έρευνα στην λίμνη, με σκοπό την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, πριν μεταφερθεί στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όπου αναμένεται να συμβάλει και στον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Graze.

Το πρωί της Κυριακής ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 35χρονου.

Πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δύο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μία νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς τη βίασε. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο άνδρας που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” της είχε υποσχεθεί να την φωτογραφίσει ως μοντέλο.

Ο βιασμός έγινε όταν ο 35χρονος την συνάντησε για να της δώσει τις φωτογραφίες. Την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του και κινηματογραφούσε την αποτρόπαια πράξη του με το κινητό του τηλέφωνο. Η κοπέλα φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του 35χρονου τον βιασμό, μέσω των social media.

Ο ύποπτος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.