Οι αποκαλύψεις της «Καλίσι» για το Gane of Thrones

Οι αποκαλύψεις της «Καλίσι» για το Gane of Thrones

«Βρείτε την μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορείτε».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς φαινομένου, Game of Thrones, «Καλίσι» ή κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και μίλησε για τα επόμενα τρία επεισόδια της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής.

Η σειρά έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη και έχει καταστήσει το πολυσυζητημένο τέλος της ως το πιο επτασφράγιστο μυστικό αυτή τη στιγμή στη Γη.

«Το επεισόδιο 5 είναι μεγαλύτερο. Τα επεισόδια 4, 5 και 6 είναι όλα τρέλα. Βρείτε την μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορείτε», σχολίασε η Εμίλια Κλαρκ.

Το 3ο και πιο εντυπωσιακό επεισόδιο της 8ης σεζόν διαδραματίστηκε εξολοκλήρου βράδυ. Η Εμίλια Κλαρκ ανέφερε ότι τα δύσκολα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου που έγιναν νύχτα για 55 ημέρες. «Αυτό που είδατε ήταν πραγματικά πώς ήταν όταν το γυρίζαμε. Υπήρχε παντού αίμα, λάσπη και θυμωμένοι άνθρωποι που ούρλιαζαν. Και στο παρασκήνιο υπήρχε αίμα, λάσπη και κοιμισμένοι άνθρωποι. Ήταν φοβερό που τελικά δεν σκοτώσαμε κανέναν. Ήταν εξαιρετικό», παραδέχθηκε η τηλεοπτική «Καλίσι».

Αποκάλυψε και το παράπονο της ότι οι φίλοι της δεν βλέπουν καθόλου Game of Thrones και πιστεύουν ότι βρίσκεται στην ράχη ιγκουάνα και όχι δράκου. Είπε ότι μόνο η μητέρα βλέπει την σειρά αλλά την παίρνει ο ύπνος και συνήθως ξυπνάει για να δει μόνο τις δικές της σκηνές.

Επίσης αποκάλυψε και το γιατί το να πετάει ένας άνδρας με έναν δράκο είναι πολύ πιο δύσκολο από μία γυναίκα. Και εκεί ο παρουσιαστής και η ηθοποιός έσκασαν στα γέλια καθώς ακούστηκε η φράση «Ω! οι όρχεις».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.