Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της

Στην γιορτή παρέστησαν οι πάντες.

Η φήμη ότι ο Μπραντ Πιτ δεν θα ήταν καθόλου αντίθετος στην προοπτική μιας επανασύνδεσης με την Τζένιφερ Άνιστον κυκλοφορεί εδώ και μήνες.

Οι πρώτες υπόνοιες διατυπώθηκαν όταν έγιναν γνωστά τα σύννεφα στον γάμο του σταρ με την Αντζελίνα Τζολί. Ακολούθησε ο χωρισμός τους καθώς και ο χωρισμός της Τζένιφερ με τον (τέως) σύζυγό της, Τζάστιν Θερού.

Όμως, οι γλώσσες πήραν φωτιά τον Φεβρουάριο όταν ο Μπραντ Πιτ θεάθηκε να περνάει την είσοδο του Sunset Tower όπου η πρώην σύζυγός του γιόρταζε τα γενέθλιά της. Στην γιορτή παρέστησαν οι πάντες –από τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ ως τη Ριζ Γουίδερσπουν, τον Ορλάντο Μπλου, τη Σάντρα Μπούλοκ, τη Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Σίντι Κρόφορντ και άλλους, οι οποίοι συνέρρευσαν για να γιορτάσουν την κολλητή τους που γίνονταν 50 χρόνων.

Ωστόσο, κανείς δεν ήξερε έως τώρα ποιο ήταν το δώρο του Μπραντ Πιτ προς την πρώην του.

Έως ότου μια κοινή φίλη των δύο σταρ αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της. Και τι είπε; Ότι η Τζένιφερ πήρε πολύ βαριά την απώλεια του σπιτιού που είχαν αγοράσει με τον Μπραντ στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο είχε πουληθεί τότε (2005) στο πλαίσιο του οικονομικού διακανονισμού για το διαζύγιο. Ήταν το σπίτι των ονείρων της και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να το αποχωριστεί είχε ακόμα πιο βαρύ το πένθος του χωρισμού.

Ευτυχώς λοιπόν, που ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να το πουλήσει και έτσι ο Μπραντ είχε τη δυνατότητα να επανορθώσει το κακό που έκανε στην τέως αγαπημένη του.

Η τιμή του ακινήτου είναι 70 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν το δώρο θα συνοδεύεται και από τον δωρητή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.