Στον τόπο του εγκλήματος ο Serial Killer -Υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τόπο του εγκλήματος ο Serial Killer -Υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ο 35χρονος serial killer της Κύπρου το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Συνοδεία αστυνομικών βρέθηκε στην Κόκκινη λίμνη.

Ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στη κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου έριξε τα πτώματα τριών γυναικών μέσα σε βαλίτσες, στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, μεταδόθηκε από την αστυνομία στην Κύπρο η πληροφορία για εντοπισμό μιας από τις βαλίτσες. Φαίνεται πως η ρομποτική κάμερα κατάφερε να την εντοπίσει στα σκούρα νερά της λίμνης, με τις αρχές να σημαδεύουν το σημείο με σημαδούρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για την ανάσυρση της από το νερό της Κόκκινης λίμνης.

Ο 35χρονος, μετά την υπόδειξη του σημείου, μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του, εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό, πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό αφορούν στον εντοπισμό των σορών της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, τις οποίες, όπως παραδέχθηκε ο 35χρονος στρατιωτικός σκότωσε και πέταξε στη λίμνη, τοποθετώντας τα πτώματά τους σε βαλίτσες.

Την ίδια ώρα, το όνομα μιας ακόμη από τα θύματά του έδωσε στις Αρχές ο serial killer από την Κύπρο. Η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε την Μ. Πέμπτη (25/4) νεκρή στο πεδίο βολής της Ορούντας μετά από υπόδειξη της σκηνής από τον 35χρονο «Ορέστη». Οπως έγραψε στις σημειώσεις του, ονομάζεται Κάτχα Ανού και καταγόταν το Νεπάλ.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.