Γιατί επέλεγε Φιλιππινέζες ο serial killer της Κύπρου

Γιατί επέλεγε Φιλιππινέζες ο serial killer της Κύπρου

Ένα από τα βασικά ερωτήματα για τη δράση του 35χρονου Ν.Μ. είναι γιατί επέλεγε γυναίκες από τις Φιλιππίνες.

Ο ψυχίατρος Θάνος Ασκητής, μιλώντας στο sigmalive.com, ανέφερε πως «πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας».

Παράλληλα, ο κ. Ασκητής τόνισε ότι πιθανόν οι Φιλιππινέζες να ανήκαν και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του 35χρονου, πέραν των χαρακτηριστικών που προαναφέρθηκαν.

Με την αρρωστημένη και φρικιαστική δράση του, ο 35χρονος «ένιωθε πιο άνδρας», είπε ο κ. Ασκητής.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη».

Την ίδια ώρα, ο ψυχίατρος επιβεβαίωσε την φημολογία ότι πρόσωπα που έχουν φρικιαστική δράση όμοια με του 35χρονου συνήθως φέρουν κάποιο παιδικό τραύμα, που πιθανόν να προέρχεται και από την ίδια την μητέρα.

«Μία πιθανή εγκατάλειψη της μητέρας στην παιδική ηλικία του δράστη είναι δυνατό να του προκάλεσε ανεπανόρθωτο τραύμα. Παράλληλα, είναι πιθανόν να υπέστη έντονη πειθαρχική και τιμωρητική συμπεριφορά, να βίωσε με λίγα λόγια σε πολύ μεγάλο βαθμό πειθαρχία που να έφτανε στο όριο της καταπίεσης».

Αυτό το παιδικό τραύμα επιτρέπει στη διαταραχή του να έχει επάρκεια, είπε ο κ. Ασκητής, ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι βασικά χαρακτηριστικά του 35χρονου είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η μειονεξία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.