Πάολα: «Ορκίζομαι ότι δεν είμαι τσιγγάνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάολα: «Ορκίζομαι ότι δεν είμαι τσιγγάνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Μ. Τρίτης, η Πάολα βρέθηκε καλεσμένη στην μουσική εκπομπή «Βινύλιο» στον ΣΚΑΙ, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. 

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, στα αρνητικά σχόλια της Ελένης Βιτάλη για μια ενδυματολογική της επιλογή, αλλά και στην καταγωγή της, η οποία είναι από την Συκιά της Χαλκιδικής.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε», ανέφερε αρχικά η αντισυμβατική τραγουδίστρια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη και η οικογένεια της δέχθηκαν ρατσιστικά σχόλια νομίζοντας αρκετοί πως είναι αθίγγανοι. «Τώρα τα λέμε απλά, αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει, αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της. Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν», τόνισε η ίδια.

«Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια», συμπλήρωσε στην εκπομπή «Βινύλιο».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.