Έτσι είναι σήμερα η Παναγία τής σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (ΦΩΤΟ)

Έτσι είναι σήμερα η Παναγία τής σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (ΦΩΤΟ)

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς της γενιάς της και ο μεγάλος σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Η Ολίβια Χάσεϊ έμεινε στη μνήμη όλων με την ερμηνεία της ως Παναγία στην ταινία «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ». Τότε ήταν μόλις 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ.

Το 1971 η Ολίβια παντρεύτηκε τον Ντιν Πολ Μάρτιν, γιο του Ντιν Μάρτιν, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Χώρισαν το 1978. Ο Μάρτιν, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της Χάσεϊ ήταν o Iάπωνας μουσικός, ο Ακίρα Φούσε. Παντρεύτηκαν το 1980 και έκαναν δύο τελετές. Μία στο Λος Άντζελες και μια δεύτερη, ινδική τελετή, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989.

Η Ολίβια Χάσεϊ στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Girl on the Balcony» είχε γράψει ότι ακριβώς μετά την επιτυχία της στη μικρή και μεγάλη οθόνη υπέστη βιασμό από έναν κακοποιητικό σύντροφό της στο σπίτι που ο Τσαρλς Μάνσον σκότωσε την έγκυο Σάρον Τέιτ. Το 1991 η Χάσεϊ παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Διάλεξε για σύζυγό της τον Ντέιβιντ Γκλεν Άισλι με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

With my perfect grandson Greyson???Bliss❤️???#love#grandson#proudgrandma#family#bliss#robots#dinasours#fun#instagood❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Hussey eisley (@oliviahusseyeisley) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.