Επιχειρηματικό «διαζύγιο» για πρώην παίκτες του MasterChef!

Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο δεύτερο MasterChef το 2018.
Επιχειρηματικό «διαζύγιο» για πρώην παίκτες του MasterChef!

Ο Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σελίμ Σελτζούκ που τον τελευταίο καιρό συνεργάζονταν στο μαγαζί του δεύτερου, πλέον δε δουλεύουν μαζί.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο παίκτης με το χαρακτηριστικό μουστάκι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το εστιατόριο κι ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα στον καλό του φίλο, τον Σελίμ.
«Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν να μας επισκεφθούν και να φάνε από τα χεράκια μας…

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (που θα είναι δηλαδή δε το συζητώ). ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ Selim», έγραψε ο Τσίκιλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν νά μας επισκεφθούν και νά φάνε από τα χεράκια μας……. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόν φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu💪💪❤️❤️ Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (πού θά είναι δηλαδή δε το συζητώ) ΤΌ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ ΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΆΣΙ ΜΟΥ Selim ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Tsikilis (@tsikilis_dimitris__) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ