Η Μαρία Κορινθίου εύχεται για τη Μεγάλη Εβδομάδα και σκανδαλίζει!

Η Μαρία Κορινθίου εύχεται για τη Μεγάλη Εβδομάδα και σκανδαλίζει!

Δείτε πως επέλεξε η Μαρία Κορινθίου να ευχηθεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε ότι η Μαρία Κορινθίου είναι η πιο εκρηκτική Ελληνίδα ηθοποιός. Γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη γυναίκα πώς να «προκαλεί» και να «τρελαίνει» το ανδρικό κοινό και δεν είναι τυχαίο πως σε κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram τα… likes πέφτουν βροχή, όπως και τα αποθεωτικά σχόλια.

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με την φωτογραφία που επέλεξε να ευχηθεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς «πόζαρε» ντυμένη κουνελάκι, με κατεβασμένες τιράντες και βλέμμα που σε παρασύρει.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συζητήθηκε ιδιαίτερα στα social media.

Το κορμάκι που φορούσε δεν άφηνε πολλά στη φαντασία με αποτέλεσμα πολλοί να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν η πλέον… κατάλληλη επιλογή για τις ημέρες που έρχονται και να υποστηρίζουν ότι έπραξε λάθος.

Το σημαντικό, βέβαια, για τη Μαρία Κορινθίου είναι πως οι ακόλουθοί της την αποθέωσαν και στο φινάλε ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του.

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Καλό Πάσχα να έχουμε και μια υπέροχη Μεγάλη Βδομάδα! ? _____________ #easter #easterbunny #bunny #maria #mariakorinthiou ? #photography @manthos_tsakiridis ? #makeup #hair @elissavetboz_mua

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.