Απόφαση «βόμβα» του STAR: Τελειώνει το MasterChef και βάζει αυτό το ριάλιτι στη θέση του

Απόφαση «βόμβα» του STAR: Τελειώνει το MasterChef και βάζει αυτό το ριάλιτι στη θέση του

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, ωστόσο «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», όπως λέει και ο σοφός λαός μας. 

Σε αυτή τη φιλοσοφία ο τηλεοπτικός σταθμός Star ξεκίνησε ήδη να κάνει τον προγραμματισμό του για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Realnews», το κανάλι της Κηφισίας, που με τη φόρα του Μasterchef παίρνει σημαντικό προβάδισμα στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών, εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στις οθόνες μας και να αναβαπτίσει ένα ακόμα ριάλιτι με παλιότερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για τη «Φάρμα», που προβλήθηκε πριν από μερικά χρόνια στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επαναφορά της «Φάρμας» εξέταζε πριν από έναν χρόνο ο ΑΝΤ1, ο ποίος στην πορεία εγκατέλειψε το σχέδιο. Το Star φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του παιχνιδιού, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο, σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ πως οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού της Κηφισίας σκέφτονται αρκετά σοβαρά να μην επαναφέρουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν το «MasterChef», αλλά το «ξεκουράσουν» έως τον Οκτώβριο του 2020, ώστε να αποφύγουν τον κίνδυνο να κουράσει το κοινό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.