«Εφιάλτης» για παίκτρια του Power of Love – Τι συνέβη με θαυμαστή της

«Εφιάλτης» για παίκτρια του Power of Love - Τι συνέβη με θαυμαστή της

Συναγερμός στο Power of Love, καθώς θαυμαστής μίας παίκτριας πήγε έως την Κωνσταντινούπολη για να την βρει!

Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο παρασκήνιο του Power of Love καθώς ο θαυμαστής μιας από τις παίκτριες του ριάλιτι αγάπης πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε να τη βρει, κλείνοντας μάλιστα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο όπου μένουν τα κορίτσια του παιχνιδιού!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με το showtimecy, άγνωστος ο οποίος είχε μία υποτυπώδη επικοινωνία μέσω social media με παίκτρια του ριάλιτι, διαπίστωσε ότι τις τελευταίες ημέρες εκείνη δεν του απαντούσε. Προφανώς τυφλωμένος από την απόρριψη, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να πάει να τη βρει, θέλοντας προφανώς να της ζητήσει εξηγήσεις.

Το όλο θέμα έγινε ακόμα πιο… απειλητικό, όταν η παίκτρια διαπίστωσε πως ο άγνωστος άνδρας διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνη. Πώς έγινε αυτό; Κάποια στιγμή, στα δεκάδες μηνύματα που της έστειλε, έλαβε και ένα με τον θαυμαστή να ποζάρει με… ερωτική διάθεση σε φωτογραφία, στην οποία όμως η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε τα έπιπλα του εν λόγω ξενοδοχείου.

Ο ίδιος άντρας έστειλε αντίστοιχη φωτογραφία και σε άλλη κοπέλα του Power of Love και από εκεί διασταυρώθηκε η «υποψία» πως εκείνος βρισκόταν μία ανάσα από τις κοπέλες. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποίηθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής και επικράτησε ένας μικρός πανικός. Το όλο περιστατικό είχε ευτυχή κατάληξη αφού ο άγνωστος άντρας, αντιλαμβανόμενος τα όσα είχε προκαλέσει αποφάσισε να εξαφανιστεί, δίνοντας έτσι τέλος στην όλη ένταση που είχε δημιουργήσει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.