«Έπιασαν» τον Μπιλ Κλίντον να διαβάζει… Κάμα Σούτρα

«Έπιασαν» τον Μπιλ Κλίντον να διαβάζει… Κάμα Σούτρα

Η Έμιλι Μέιτλις, παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight του BBC αποκάλυψε πως κάποτε είχε δει τον Μπιλ Κλίντον σε ένα gift shop να… χαζεύει το Κάμα Σούτρα.

Αρχικά, πίστεψε πως επρόκειτο για κάποιο βιβλίο ιστορίας. Όπως πλησίασε όμως κατάλαβε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι!

Μιλώντας στην εκπομπή The Jonathan Ross Show, που θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου, η Μέιτλις περιέγραψε την… αμήχανη στιγμή της συνάντησής της με τον Μπιλ Κλίντον. Είχε περάσει μια μέρα συνεντεύξεων και αποφάσισε να κάνει ένα πέρασμα και από το μαγαζί με τα δώρα στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν.

Τότε ήταν που είδε τον Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατευθύνθηκε απευθείας στο τμήμα με τα βιβλία. «Σκέφτηκα, φυσικά, είναι καλλιεργημένος άνθρωπος και πάει να διαβάσει για την αυτοκρατορία». Αμ δε!

«Κοιτούσα και τον είδα να παίρνει ένα βιβλίο και σκέφτηκα αυτό δεν μοιάζει με βιβλίο ιστορίας και κοίταξα λίγο πιο κοντά. Σκέφτηκα, δεν έχει κείμενο, μοιάζει γνωστό, και τότε κατάλαβα ότι είχε πάρει ένα αντίγραφο του Κάμα Σούτρα. Τότε σκέφτηκα πως ήταν η στιγμή να φύγω γρήγορα» περιέγραψε η Βρετανή δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.