
Απίστευτο κι ομως αληθινό αυτό που έκανε Ινδός ψηφοφόρος.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο Ινδός Pawan Kumar ισχυρίζεται ότι ψήφισε κατά λάθος το αντίπαλο κόμμα κι εξοργισμένος με τον εαυτό του έκοψε τον δείκτη του του χεριού του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC, o Kumar ψήφισε το κυβερνών κόμμα Bharatiya Janata Party (BJP) ενώ ήθελε να ψηφίσει ένα άλλο τοπικό κόμμα.
Μπερδεύτηκε όμως από τα πολλά σύμβολα πάνω στη συσκευή με την οποία ψηφίζουν στην Ινδία. Να σημειώσουμε πως στις ινδικές εκλογές ο δείκτης κάθε ψηφοφόρου βάφεται με ανεξίτηλο μελάνι αφού ψηφίσει.
Ο άνδρας ψήφισε χθες στο Bulandshahr, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, στη δεύτερη φάση των εκλογών στην Ινδία. «Ήθελα να ψηφίσω για τον ελέφαντα, αλλά ψήφισα για το λουλούδι κατά λάθος» ακούγεται να εξηγεί ο Kumar σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αναφερόμενος στα σύμβολα των κομμάτων που εμφανίζονται στο μηχάνημα ψήφου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- O Τσίπρας παλεύει τον δικό του «Ουναΐ»: Η μεταγραφή αεροδρομίου που κυνηγά για την ΕΛ.Α.Σ.
- Πολιτικοί, ηθοποιοί, επιχειρηματίες: Η ατζέντα με τα ονόματα των πελατών του ιατρείου στο Κολωνάκι δείχνει πόσο δικτυωμένοι ήταν
- «Τον έσβησαν, συγγνώμη…»: Η ατάκα-φωτιά του Άδωνι Γεωργιάδη για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη