Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ποιος άλλαξε τη SIM στο κινητό του 21χρονου;»

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ποιος άλλαξε τη SIM στο κινητό του 21χρονου;»

«Πολύ σοβαρό θέμα» χαρακτήρισε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής, την αλλαγή της κάρτας SIM στο κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου, την επομένη της σύλληψής του για τη δολοφονία της Ελένης.

Αυτό ήταν ένα από τα ευρήματα που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας, από την άρση του απορρήτου και τον έλεγχο που έγινε σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ροδίτη αλλά και στην Google.

«Αν έγινε έτσι, ποιος την άλλαξε (την κάρτα SIM), αφού ο 21χρονος είχε συλληφθεί, και γιατί το έκανε αυτό; Υπάρχει, δηλαδή, άτομο που γνώριζε για το έγκλημα και προσπαθούσε να καλύψει τον νεαρό; Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο κ. Γκιουγκής.

«Νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σε αυτό βοηθά η εξαιρετική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς μένει να ανοίξει το Facebook της Ελένης για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες που είχε με τους δύο δολοφόνους της όσο και με τους βιαστές της τον Νοέμβριο του 2017» επεσήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων.

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Είχε δει μάλιστα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ερωτική ταινία με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο Facebook.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.