Μία 41χρονη αποπλάνησε δύο ανήλικα αγόρια που είχαν σχέση με τις κόρες της (BINTEO)

Μία 41χρονη αποπλάνησε δύο ανήλικα αγόρια που είχαν σχέση με τις κόρες της (BINTEO)

H Coral Lytle αποδέχτηκε τις κατηγορίες για παράνομη σ@ξουαλική επαφή με δύο ανήλικα αγόρια, που πήγαιναν στο Λύκειο όταν έπεσαν για πρώτη φορά θύματα των ορέξεων της κατηγορουμένης.

Μάλιστα, τα παιδιά αυτά, την περίοδο εκείνη είχαν σχέση με τις δύο κόρες της 41χρονης, η οποία τις χρησιμοποιούσε ουσιαστικά ως δολώματα, προκειμένου να ικανοποιεί τις ορέξεις της.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, έδειχνε να πηγαίνει προς την δικαστική ολοκλήρωσή της, όμως μια διαφωνία ανάμεσα στους δικαστές, σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στη γυναίκα, οδήγησε στην κατάρρευση της συμφωνίας που είχε κλείσει ο συνήγορός της με την Εισαγγελία την περασμένη Δευτέρα.

Το κουβάρι είχε αρχίσει να ξετυλίγεται όταν ένας από τους νεαρούς αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την τακτική της Coral Lytle, η οποία ζητούσε να γνωρίσει τις σχέσεις που είχαν οι κόρες της.

Μόλις τα αγόρια εμφανίζονταν στο σπίτι, τα πλεύριζε, έπαιρνα τα τηλέφωνά τους και με την βοήθεια του αλκοόλ σε ανύποπτες στιγμές, τα αποπλανούσε.

Ένα από αυτά όμως δεν άντεξε και όταν μία μέρα γνώρισε τον πατέρα της οικογένειας, γέμισε τύψεις και αποφάσισε να μιλήσει για την 41χρονη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.