Εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι ηθοποιό του «Trainspotting»! (ΦΩΤΟ)

Εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι ηθοποιό του «Trainspotting»! (ΦΩΤΟ)

Mε μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός o πρωταγωνιστής της ταινίας «Trainspotting 2», Μπράντλεϊ Γουέλς (Bradley Welsh). 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η αστυνομία διερευνά τα αίτια της δολοφονίας του. Πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποιες διαφορές με ανθρώπους που δεν δίστασαν να τον οδηγήσουν στον θάνατο. Ο ηθοποιός εξέπνευσε πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο 42χρονος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το βράδυ, σε δρόμο ενός ακριβού προαστίου του Εδιμβούργου. Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική και υποδυθεί τον γκάνγκστερ στην ταινία, ο Γουέλς ήταν πρωταθλητής του μποξ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είχε θέματα με την αστυνομία, έχοντας προκαλέσει προβλήματα σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Transpotting

Ο Γουέλς τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για μποξ και ήταν μέλος φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών για τη στήριξη νεαρών ατόμων της τοπικής κοινότητας.

Ο Γουέλς -στενός φίλος του συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και τον Γιούεν Μπρέμνερ στο T2 Trainspotting.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.