Το κορίτσι από τη Σητεία που ζει τη χλιδή με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κορίτσι από τη Σητεία που ζει τη χλιδή με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η καλλονή από την Κρήτη που είναι προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η Κυριακή περιέγραψε στον Alpha τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να περάσει προκειμένου να πάρει τη θέση της αεροσυνοδού ενώ αποκάλυψε το αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που ακολουθεί περιγράφοντας την απόλυτη χλιδή στην οποία ζει όταν μένει με την βασιλική οικογένεια στο παλάτι.

Όπως είπε ήταν η τύχη, το κρητικό της πείσμα και οι δυνατές σπουδές που έφεραν στο διάβα της μια ευκαιρία που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε φανταζόταν.

Η νεαρή Ελληνίδα ανήκει στο ιπτάμενο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα της κρίσης και «απογείωσε» το μέλλον της στη Μέση Ανατολή.

Η όμορφη Ελληνίδα με καταγωγή από τη Σητεία ξεκίνησε από την αεροπορική εταιρεία Emirates και κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί τους με το υπερπολυτελές αεροπλάνο τους.

Η αρχή έγινε όταν επιλέχθηκε για το στόλο της Εmirates, όπου και ξεχώρισε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες. Μάλιστα, η Κυριακή ήταν μεταξύ των μόλις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δυο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δυο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους.

Όπως λέει η εμπειρία είναι συναρπαστική ενώ οι συνθήκες εργασίας άριστες. Όταν η οικογένεια είναι στη Σαουδική Αραβία η Κυριακή μένει στο παλάτι. Της έχουν παραχωρήσει ένα υπέροχο σπίτι με πισίνα, γυμναστήριο και προσωπικό οδηγό. Με τη βασιλική οικογένεια κάνουν μια με δυο πτήσεις το μήνα ενώ περνά αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί τους.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δε θέλουν να καταλάβουμε τι λένε . Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Πάντα έχω μαζί μου δυο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιο προορισμό θα πάμε. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό» είπε η Κυριακή στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Όταν πηγαίνουμε στο παλάτι στη Σαουδική Αραβία και μένουμε μαζί τους, η ζωή εκεί είναι όνειρο. Υπάρχει το γυμναστήριο, η πισίνα, η σάουνα, το χαμάμ και όλα αυτά είναι μόνο για εμάς, το προσωπικό που δουλεύει για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει ο χώρος που έρχονται οι Φιλιππινέζες και μας κάνουν μασάζ και μας ρωτούν: ” τι φαγητά θέλετε να φάτε σήμερα”. Είναι καταπληκτική η ζωή μας εκεί. Εκεί μπορεί να μείνουμε μαζί τους από τρεις ημέρες μέχρι και δυο εβδομάδες, εξαρτάται το πόσο μας χρειάζονται. Οι απολαβές είναι πάρα πολύ καλές και δεν συγκρίνονται με τους μισθούς των αεροσυνοδών στην Ελλάδα» προσθέτει η Ελληνίδα αεροσυνοδός.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.