Έτσι θα αποφύγετε τα spoilers για το Game of Thrones στο Twitter

Έτσι θα αποφύγετε τα spoilers για το Game of Thrones στο Twitter

Διαβάστε τις οδηγίες...

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του Game Of Thrones ξεκίνησε και μαζί του φέρνει επικές μάχες, δράκους, χαρακτήρες που αγαπήθηκαν και μισήθηκαν παράφορα, αλλά δυστυχώς και… spoilers!

Με δεδομένη τη διαφορά ώρας μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης που είχε ως αποτέλεσμα τα νέα επεισόδια να προβάλλονται τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ελλάδα, είναι αρκετά δύσκολο να αποφύγει κάποιος τα spoilers εφόσον χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα.

Χαζεύοντας στο Twitter, μπορεί κανείς εύκολα να πέσει πάνω σε μια αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του GoT.

Ευτυχώς,υπάρχει ένας τρόπος που ενδεχομένως να σε γλυτώσει από κάμποσες αποκαλύψεις, επιτρέποντας την περιήγηση στο Twitter με σχετική ασφάλεια.

Η μέθοδος αποτροπής των spoiler ακούει στο όνομα «σίγαση λέξεων». Πρόκειται ουσιαστικά για μια ρύθμιση που επιτρέπει να αποκλείσεις μηνύματα που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις. Επιλέγοντας λέξεις και φράσεις που συνδέονται με το Game Of Thrones, όπως τον τίτλο ολογράφως ή σε συντομογραφία, εξασφαλίζεις τον αποκλεισμό μη επιθυμητών αποκαλύψεων.

Αρχικά επιλέγεις από το μενού «ρυθμίσεις και απόρρητο». Από τη λίστα που θα εμφανιστεί, επιλέγεις «λέξεις σε σίγαση». Πατάς «προσθήκη» και γράφεις τις λέξεις, φράσεις ή ετικέτες που επιθυμείς να μπουν σε σίγαση.

Στη συνέχεια, διαλέγεις εάν θες η σίγαση να εφαρμοστεί στο χρονολόγιο ή/και στις ειδοποιήσεις από οποιονδήποτε ή μόνο από άτομα που δεν ακολουθείς, καθώς και για ποιο χρονικό διάστημα να εφαρμοστεί η σίγαση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.