Λογιστής έκλεψε το ταμείο της εταιρείας και ξόδεψε τα λεφτά σε κοκαΐνη και ιερόδουλες!

Ο λογιστής μιας εταιρείας επισκευών στο Κεντ της Βρετανίας, έκλεψε από το ταμείο 300.000 ευρώ και, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, ξόδεψε 196.000 ευρώ σε ιερόδουλες και κοκαΐνη.
Λογιστής έκλεψε το ταμείο της εταιρείας και ξόδεψε τα λεφτά σε κοκαΐνη και ιερόδουλες!

O 38χρονος Ντάρεν Κάρβιλ, που εργαζόνταν για την εταιρεία επισκευών αυτοκινήτων «Mr. Clutch» παραδέχθηκε την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας πως λειτούργησε σπασμωδικά επειδή είχε δεχτεί bullying στον εργασιακό χώρο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεσή του, ο πελάτης του άρχισε να αγοράζει κοκαΐνη και να παραγγέλνει συνοδούς πολυτελείας επειδή υπέφερε από χαμηλή αυτοπεποίθηση, ύστερα από χρόνια αδιάλειπτου bullying εντός και εκτός εργασιακού χώρου.

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι έχει πλέον εθιστεί στη ζωή με συνοδούς πολυτελείας, τα λαμπερά πάρτι και τα ακριβά ναρκωτικά. Συνολικά παραδέχτηκε την ενοχή του για 18 αδικήματα και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να στέλνει παράνομες πληρωμές στον εαυτό του πριν το ακραίο Σαββατοκύριακο, μετά από περιστατικά bullying στο γραφείο.

Όταν ένιωσε πως πλέον είχε ξεπεράσει τα ασφαλή όρια και ήταν θέμα χρόνου να τον πιάσουν, έβγαλε 300.000 ευρώ από το ταμείο και επιχείρησε να τα τελειώσει όλα με μία «έκρηξη», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ζούσε μια πολύ θλιβερή ζωή. Τον περισσότερο καιρό δεχόταν μπούλινγκ», είπε στην έδρα ο δικηγόρος του.

Ο Κάρβιλ αναγνωρίζει πως οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, τους οποίους και ζημίωσε, του φέρονταν πάντα με τον καλύτερο τρόπο αλλά ένας συνάδελφός του τον είχε γελοιοποιήσει, «σπρώχνοντάς τον» στην παράνομη δραστηριότητά του. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, ο Κάρβιλ ξόδεψε τεράστια ποσά στο πριβέ κλαμπ Platinum Lace.

Η ζωή του γινόταν όλο και πιο δυσάρεστη και χρησιμοποιούσε τις βραδινές του εξόδους ως «διαφυγή» από την καθημερινότητα, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του χωρίς να πείσει τους δικαστές, που καταδίκασαν τον Κάρβιλ σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ