Η άγνωστη συνάντηση του Γιάννη Μακρή με τους δολοφόνους του

Η άγνωστη συνάντηση του Γιάννη Μακρή με τους δολοφόνους του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, τον Οκτώβριο του 2018, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του, ο Γιάννης Μακρής έπινε καφέ σε διπλανά τραπέζια με τους δολοφόνους του στο κέντρο της Γλυφάδας.

Οι δύο δράστες, αδέλφια, βουλγαρικής καταγωγής, ο ένας εκ των οποίων διαφεύγει της σύλληψης, αναγνωρίστηκαν από φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν μαζί του εκείνο το μεσημέρι. Όπως κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, ο Γιάννης Μακρής του είχε εκμυστηρευτεί ότι τον τελευταίο καιρό έβλεπε συνέχεια μπροστά του «τα περίεργα αυτά άτομα».

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα τους τουλάχιστον από τις 12 Οκτωβρίου, όταν και έφτασαν αεροπορικώς από τη Σόφια στην Αθήνα. Χρησιμοποίησαν τρία αυτοκίνητα, με το τελευταίο να το νοικιάζουν δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία και να το παραδίδουν την επομένη αυτής, νωρίτερα από την καθορισμένη, όπως καταθέτει υπάλληλος της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real News, το τελευταίο «τσεκ» έγινε το μεσημέρι πριν από τη δολοφονία. Σύμφωνα με την κατάθεση του φίλου του Γιάννη Μακρή, οι δυο τους είχαν βρεθεί στη Γλυφάδα για έναν καφέ.

«Κάποια στιγμή ο Γιάννης όταν ήμασταν έξω από το μαγαζί μου έδειξε δύο άτομα και μου είπε ότι τους βλέπει συνέχεια μπροστά του και τον κοιτάζουν περίεργα. Εγώ τους παρατήρησα. Ο ένας ήταν μελαχρινός, πιο ψηλός από εμένα, περίπου 1,80 μ., πολύ γυμνασμένος με ξυρισμένα τα πλαϊνά μαλλιά και με ένα κοτσιδάκι μικρό στο πίσω και πάνω μέρος. Επίσης είχε μούσια. Ο άλλος ήταν περίπου ίδιου αναστήματος, αλλά πιο εύσωμος με κοιλιά, όχι γυμνασμένος. Είχε καράφλα κι ένα μουσάκι κάτω από το πηγούνι», κατέθεσε ο φίλος του επιχειρηματία.

Του επιδείχθηκε μάλιστα υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που είναι εγκατεστημένες στην εταιρεία, απ’ όπου οι δράστες νοίκιασαν τα αυτοκίνητα και αναγνώρισε τους δράστες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.