Αυτιάς: «Δεν θα είμαι υποψήφιος γιατί τρόμαξαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτιάς: «Δεν θα είμαι υποψήφιος γιατί τρόμαξαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το αν ο Γιώργος Αυτιάς θα "κατέβαινε" στην αρένα των ευρωεκλογών. Σήμερα, ο ίδιος έκλεισε οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

Με εμφανείς δόσεις πικρίας, ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Γιώργος Αυτιάς, επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό τις τελευταίες ημέρες. Πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Οι φήμες είχαν… οργιάσει το τελευταίο διάστημα. Τα μπρος – πίσω δεν ήταν λίγα, αφού το ρεπορτάζ έλεγε πως μία… έμπαινε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και μία… έβγαινε.

Τελικά πριν λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την υπογραφή που έβαλε σε νέο, διετές συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ωστόσο σήμερα, Σάββατο 13.04.2019, είχε έρθει η ώρα για να δώσει τις απαντήσεις αυτοπροσώπως. Κάτι που έγινε φυσικά μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Καλημέρα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς ξεκίνησε να εύχεται σε καλεσμένους του πάνελ του, οι οποίοι είναι υποψήφιοι (σ.σ. Σοφία Νικολάου, με την ΝΔ) τονίζοντας: «Εμείς δεν θα είμαστε. Δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. 500.000 από όλη την Ελλάδα, ήτανε μεγάλο βάρος. Δεν το αντέξανε! Θέλουνε χαμηλά μπάλα. Κι έτσι θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό, τι το καλύτερο και κάθε επιτυχία. Αλλά να ξέρουνε μερικοί ότι το Σταύρωσον – Σταύρωσον της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα εικοσιτετράωρα από την Κυριακή της Ανάστασης»…

Να σημειωθεί πως «μήνυμα» είχε και η «κάρτα» της εκπομπής εκείνη την στιγμή, στην οποία φαινόταν το εξής μήνυμα: «Η αξιοπρέπεια απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια«.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.