«Κανένας δεν έχει μαντέψει το τέλος του Game of Thrones»

«Κανένας δεν έχει μαντέψει το τέλος του Game of Thrones»

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά θα έχει τέλειο τέλος, αλλά δεν έχει δει κανέναν να το προβλέπει εντελώς σωστά.

Ο Κόστερ-Βαλντάου εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» και φυσικά συζήτησε με τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ για το τέλος δημοφιλούς σειράς.

«Ποτέ δεν έχω διαβάσει δημοσίευμα, στο οποίο να έχει γραφτεί το τέλος», δήλωσε. «Όταν εγώ το διάβασα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνος» πρόσθεσε.

«Έγραψα στους Νταν και Ντέιβιντ, τους δύο δημιουργούς και τόνισα “πραγματικά δεν ξέρω πώς το κάνατε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο τρόπο κλεισίματος της σειράς”» πρόσθεσε.

Αν και ο Δανός ηθοποιός έχει ορκιστεί να τηρήσει άκρα μυστικότητα για το πολυαναμενόμενο τέλος, ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τις αντιδράσεις του σε κάποιες εικασίες.

Ωστόσο, καθώς ο παρουσιαστής διατύπωνε μερικές από τις θεωρίες, ο Κόστερ- Βαλντάου διατηρούσε ουδέτερη έκφραση στο πρόσωπο, που κάποιες φορές προκαλούσε σύγχυση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.