
Τις ευλογίες του Αμβρόσιου έχει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δηλώνει ο ίδιος ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, μετά τις αγκαλιές με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Άνοιξαν οι Συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες Ψυχορραγούν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αμβρόσιος.
Οπως υποστήριξε, το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική.
Μιλώντας για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αμβρόσιος αναφέρει ότι μήταν ευεργέτης του γηροκομείου το όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί. «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία», τόνισε.
Υπενθυμίζεται πως οι αγκαλιές Αμβρόσιου-Κουρουμπλή προκάλεσαν σάλο στον ΣΥΡΙΖΑ και είχε ως αποτέλεσμα την ενόχληση από τον Πάνο Σκουρλέτη.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Γεμίζει το Επικρατείας τη ΝΔ – Τα τέσσερα ονόματα που «κλειδώνει» ο Μητσοτάκης
- Εκτός η Αχτσιόγλου στη σκιώδη κυβέρνηση Τσίπρα: Ποιους βάζει στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της δικαιοσύνης
- Ένταση στο Αιγαίο, ανάφλεξη στο πεδίο: Τι θα συμβεί μόλις η Τουρκία καταθέσει το νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»