Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω της… ανάρμοστης συμπεριφοράς της απέναντι σε μαθητή (ΦΩΤΟ)

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω της... ανάρμοστης συμπεριφοράς της απέναντι σε μαθητή (ΦΩΤΟ)

Μία 30χρονη καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσεϊ απολύθηκε από το γυμνάσιο όπου δίδασκε λόγω των φωτογραφιών που έστελνε σε μαθητή της.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό, ούτε το τελευταίο, αλλά σίγουρα προκαλεί εντύπωση πως για ακόμα μία φορά είδε το φως της δημοσιότητας μία ιστορία με πρωταγωνιστές καθηγήτρια και μαθητή.

Μία 30χρονη καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσεϊ απολύθηκε από το γυμνάσιο όπου δίδασκε και απειλείται με φυλάκιση ενός έτους, καθώς πιάστηκε να στέλνει… ακατάλληλες φωτογραφίες και καυτά μηνύματα σε 16χρονο μαθητή της.

Η Μισελίνα Αϊσέλ συνελήφθη τον Οκτώβριο όταν η διεύθυνση του σχολείου της κομητείας Σόμερσετ την κατήγγειλε για… ιδιαίτερη επικοινωνία με τον 16χρονο μαθητή. Η καθηγήτρια έστελνε φωτογραφίες μέσω email, γραπτών μηνυμάτων αλλά και μέσω social media από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο 2018. Επειδή η ίδια δήλωσε την ενοχή της, οι κατήγοροι μείωσαν την προτεινόμενη ποινή από τα πέντε χρόνια φυλάκισης στον ένα χρόνο.

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω της... ανάρμοστης συμπεριφοράς της απέναντι σε μαθητή (ΦΩΤΟ)

Στο μητρώο της θα είναι εφ’ όρου ζωής καταχωρισμένο το αδίκημα, ενώ επίσης θα είναι υπό επιτήρηση ισοβίως. Επιπλέον, της έχει απαγορευθεί η διδασκαλία.

Αν παραβιάσει κάποιον από αυτούς τους όρους θα οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή. Πάντως, η ανάγνωση της ποινής της θα γίνει τον Ιούλιο.

Και οι δύο αρνήθηκαν την ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά τελικά κατά την ανακριτική διαδικασία ο μαθητής παραδέχθηκε ότι δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις… ακατάλληλες φωτογραφίες από την καθηγήτρια μέσα σε αρκετούς μήνες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.