Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι

Μετά τη δημοσίευση του υλικού από το δολοφονικό λιντσάρισμα σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου, η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον μυστηριώδη άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι, στο οποίο εστίαζε και η ανεξάρτητη έκθεση του Forensic Architecture.  

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που ανάρτησε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της η «Εφημερίδα των Συντακτών, ο άνδρας έχει πλέον αναγνωριστεί αλλά δεν έχει εντοπιστεί.

Εφοδιασμένοι με τις έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την ταυτότητα του αλλά και τον τόπο που διέμενε στο πρόσφατο παρελθόν.

Στο σπίτι του δεν βρήκαν κανέναν αλλά εντόπισαν δυο άτομα που «τον γνώριζαν καλά και βεβαίωσαν ότι αυτός ήταν στο βίντεο και αυτό θα το διαβεβαίωναν σε οποιαδήποτε αρμόδια αρχή εφόσον τους καλούσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, η ταυτοποίηση έγινε χθες όταν τα δύο άτομα εμφανίστηκαν στον 23ο τακτικό ανακριτή που διερευνά την υπόθεση.

Μετά από αυτό, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μεταβίβασαν τα στοιχεία στην συνεργαζόμενη μαζί τους υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών η οποία και ανέλαβε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.