Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχουν χωρίσει οριστικά.

Ωστόσο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε πρώτη φορά για τα σενάρια χωρισμού που υπήρχαν, ενώ ξεκαθαρίζει πως η Ζέτα είναι οικογένειά του.

«Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.