
Παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανάκριση για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βικτώρια Καρύδα μέσω του συνηγόρου της.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του 31χρονου από τη Βουλγαρία ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία, η Βικτώρια Καρύδα είναι αποφασισμένη να παρασταθεί ως πολιτικός ενάγουσα, ζητώντας την τιμωρία εκείνων που οδήγησαν τον σύζυγό της στον θάνατο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βούλγαρος υποστήριξε στην απολογία του πως δεν έχει καμία εμπλοκή στο στυγερό έγκλημα και ότι δεν γνώριζε καν τον επιχειρηματία.
Φέρεται ότι επέμεινε πως δεν είναι το πρόσωπο που απεικονίζεται στο βίντεο με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ενώ, αναφερόμενος στην επίσκεψη του στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο, ισχυρίστηκε ότι ενδιαφερόταν να ανοίξει επιχείρηση.
Πηγή πληροφοριών: Espresso
Τελευταίες Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: H προκλητική ατάκα της γιατρού όταν ενημερώθηκε πως κατηγορείται για ανθρωποκτονία
- Στοιχεία-σοκ: Τι έδειχνε η φωτογραφία που τράβηξε η γιατρός τον νεκρό Γιώργο Μαζωνάκη
- Νέο άδειασμα στην Καρυστιανού: Ο δήμαρχος που της… έκλεισε τη πόρτα