Το Περιστέρι νίκησε τον Ολυμπιακό

Το Περιστέρι νίκησε τον Ολυμπιακό

Σπουδαία επικράτηση για την ομάδα δυτικών προαστίων.

Αδιάφορος, χωρίς κίνητρο και διάθεση ο Ολυμπιακός έχανε επί 40 λεπτά στο Περιστέρι και η ομάδα του Πεδουλάκη τον υπέταξε καθαρά με 81-76 που τη φέρνει σε τροχιά τετράδας!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα παράξενο και… κακό φεγγάρι, κάτι που φάνηκε και στο Περιστέρι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε τους νωχελικούς «ερυθρόλευκους» με 81-76, φτάνοντας έτσι σε ξεχωριστό επίτευγμα, αφού λίγες εβδομάδες νωρίτερα κέρδισε και τον Παναθηναικό ΟΠΑΠ!

Ο Ολυμπιακός ήταν σε άλλο γήπεδο για περίπου 35 λεπτά και μόνο στο τέλος πάλεψε στα ίσια για τη νίκη, με τις απουσίες πάντως στη περιφέρεια να πληγώνουν για ακόμα μία φορά τους Πειραιώτες. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι χτύπησαν στις σωστές αδυναμίες, είχαν σωστό πλάνο και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με πρωταγωνιστές τους Μπεν Μπεντίλ και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έπεσε στο 19-3 και παραμένει χαμηλά μετά το -8, ενώ το Περιστέρι ανέβηκε στο 15-8, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή πορεία του και κυνηγώντας σταθερά την πρώτη τετράδα της Basket League.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.