Eurovision 2019: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί – Θα ξεσηκώσει την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Eurovision 2019: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί - Θα ξεσηκώσει την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τραγούδι ονομάζεται «She Got Me» και ο καλλιτέχνης που θα το ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision 2019 ονομάζεται Λούκα Χάνι.

Αρχικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη ήταν το τραγούδι της Ρωσίας, με τίτλο «Scream», όμως λίγες εβδομάδες μετά το τραγούδι της Ολλανδίας «Arcade», με τον Duncan Laurence, εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας με τα προγνωστικά του eurovisionworld.com, όπου παρουσιάζονται οι προβλέψεις των μεγαλύτερων γραφείων στοιχημάτων.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες έγινε για ακόμη μία φορά η ανατροπή στα στοιχήματα και πλέον πρώτο στα στοιχήματα είναι το τραγούδι της Ελβετίας.

Το τραγούδι ονομάζεται «She Got Me» και ο καλλιτέχνης που θα το ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision 2019 ονομάζεται Λούκα Χάνι.

Ο Λούκα από τη Βέρνη στο παρελθόν έχει κερδίσει τηλεοπτικό talent show στη Γερμανία και δισκογραφικά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία.

Σημειώνεται πως η Τάμτα με το τραγούδι «Replay» είναι στην 7η θέση των προγνωστικών, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» ακριβώς μία θέση μετά, στην 8η.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.