Οι επικεφαλής του «Δεν πληρώνω» στο ευρωψηφοδέλτιο της Κωνσταντοπούλου

Οι επικεφαλής του «Δεν πληρώνω» στο ευρωψηφοδέλτιο της Κωνσταντοπούλου

Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος «κατεβαίνουν» στις εκλογές με την «Πλεύση Ελευθερίας».

Οι δύο επικεφαλής του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο Λεωνίδας και ο Ηλίας Παπαδόπουλος έκαναν λόγο για τιμητική πρόσκληση, ενώ υπενθυμίζουν ότι «η κοινή διαδρομή του Κινήματός μας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη ο μεγάλος αγώνας μας ενάντια στα διόδια.

Τότε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβε τη νομική μας υπεράσπισή απέναντι στο καρτέλ των μεγαλοεργολάβων, αποδεικνύοντας την ειλικρινή της διάθεση να παλέψουμε από κοινού κόντρα στα μεγάλα κατεστημένα εγχώρια και διεθνή συμφέροντα που λυμαίνονταν τους εθνικούς μας δρόμους και όχι μόνο».

Στη συνέχεια, συνεργάστηκαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το χρέος, την ανάδειξη σκανδάλων, τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, ενώ το αποκορύφωνα της κοινής τους δράσης, όπως υποστηρίζουν, ήταν ο πολυετής αγώνας κατά των πλειστηριασμών.

«Με τη συμμετοχή του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” στο ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας, σηματοδοτούμε την πρόθεσή μας να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό και κινηματικό μέτωπο το οποίο με γνώση, σχέδιο και αποφασιστικότητα θα μπει μπροστά στις μεγάλες μάχες που έρχονται και θα πρωταγωνιστήσει στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις των επόμενων ετών», καταλήγουν τα δύο αδέρφια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.