Στο «Survivor» ο Ντάνος; Αυτοί είναι οι όροι που βάζει για να ξαναμπεί!

Στο «Survivor» ο Ντάνος; Αυτοί είναι οι όροι που βάζει για να ξαναμπεί!

Οι προτάσεις για τον νικητή του πρώτου Survivor πέφτουν «βροχή» και όλα τα κανάλια θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η επιτυχημένη παρουσία του ως ηθοποιός στη σειρά «Τατουάζ» έχει αναγκάσει σεναριογράφους και σκηνοθέτες να επιθυμούν διακαώς τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σήριαλ, ενώ το όνομά του ακούγεται και για παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο ίδιος δηλώνει αφοσιωμένος στο «Τατουάζ» και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει τις υποκριτικές του ικανότητες, μιας και ο Ανδρέας Γεωργίου θέλει να τον εντάξει και στις επόμενες σειρές που θα προβληθούν από τη νέα σεζόν.

Παράλληλα όμως, ο Ντάνος έχει δεχτεί προτάσεις και από την παραγωγή του Survivor. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι του έχει καταθέσει αρκετά σχέδια που έχει στο μυαλό του για τον ίδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι αστρονομικά.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο παιχνίδι που τον ανέδειξε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό όρους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντάνος έχει δεχτεί ήδη πρόταση και φέρεται να εμφανίζεται θετικός.

«Ανάλογα τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις. Αν γινόταν αύριο το πρωί, σαφώς και δεν θα μπορούσα να πάω. Σ’ έναν χρόνο ή όποτε γίνει τέλος πάντων, δεν ξέρω πού θα είμαι, δεν ξέρω τι θα κάνω. Επομένως, αν με καλούσαν και εάν ήμουν διαθέσιμος να το κάνω, τότε θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.