Μόνος τέταρτος ο Ατρόμητος

Μόνος τέταρτος ο Ατρόμητος

Την επόμενη αγωνιστική ο... τελικός της τετράδας με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Ατρόμητος χωρίς να εντυπωσιάσει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης επικράτησε με 1-0 και έμεινε μόνος τέταρτος πριν τον… τελικό της τέταρτης θέσης την προσεχή εβδομάδα κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο Περιστέρι τον εδώ και αρκετό καιρό καταδικασμένο Απόλλωνα Σμύρνης θέλοντας τη νίκη μία εβδομάδα πριν τον… τελικό τέταρτης θέσης κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μίας θέσης, δηλαδή, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει καθαρά χαρακτήρα γοήτρου. Τελικώς, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων επικράτησε με 1-0 και ξεπέρασε κατά τρεις βαθμούς τους Θεσσαλονικείς στον πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι που κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με το πολύ όμορφο γκολ του Κιβρακίδη στο 14’ και από εκεί και πέρα να μην ανησυχήσει πρακτικά καθόλου. Η αδυναμία των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν την οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση για την αντίπαλη εστία, καθιστούσε τον Μέγιερι παρατηρητή του αγώνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα κλείδωνε τη νίκη, χωρίς όμως να το πετύχουν.

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε περισσότερο με… αγγαρεία με τον Ατρόμητο να έχει με τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο, να μην απειλεί την εστία του Χουάντερσον. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έμοιαζαν απλά να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου που βρήκε τον Ατρόμητο να μην εντυπωσιάζει αλλά να παίρνει αυτό που ήθελε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.