Ασύλληπτη τραγωδία με φοιτητές!

Ασύλληπτη τραγωδία με φοιτητές!

Η γυναίκα που συμμετείχε σε όλη αυτήν την κατάσταση μεταφέρθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Η επιθυμία τεσσάρων φοιτητών -τριών αγοριών και μίας κοπέλας- του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Τεχνολογίας στη Νιγηρία να… διασκεδάσουν όλοι μαζί εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, νεκροί είναι οι τρεις άνδρες που συμμετείχαν σε αυτήν την «παρέα», με τους δύο εξ αυτών να βρίσκονται νεκροί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ο τρίτος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα που συμμετείχε σε όλη αυτήν την κατάσταση μεταφέρθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

Τo τραγικό περιστατικό συνέβη στις 2 Απριλίου, όταν ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Sunshine Lodge ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για τις ύποπτες κινήσεις που γίνονταν στο δωμάτιο των νεαρών.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο ξενοδοχείο βρήκαν και τα τέσσερα άτομα αναίσθητα μέσα στο δωμάτιο. Τα δύο από τα τρία αγόρια είχαν χάσει την ζωή τους, ενώ η κοπέλα και ο τρίτος νεαρός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου ο τελευταίος εξέπνευσε.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο δωμάτιο βρέθηκαν υπόλοιπα κωδεΐνης, τραμαδόλης, ενώ φαίνεται πως είχαν καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα βότκας.

Η κατάσταση της κοπέλας μέχρι στιγμής είναι σταθερή, ενώ ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.