Τι γράφει το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος του Χαλανδρίου

Τι γράφει το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος του Χαλανδρίου

Ένα σημείωμα άφησε πίσω του ο 27χρονος που σόκαρε το πανελλήνιο σκοτώνοντας τον 4χρονο γιο του κι αυτοκτονώντας, χθες στο Χαλάνδρι.

Στο σημείωμα που η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, 0 27χρονος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο λόγος που τον οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα, ήταν η απόρριψη από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού τους. Σύμφωνα με πληροφορίες έγραψε επίσης ότι μετά τον χωρισμό με την 21χρονη σύντροφό του είχε γίνει «πατέρας και μητέρα» του παιδιού και έκλεισε το σημείωμα του με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Οι γείτονες του 27χρονου δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τι συνέβη το τραγικό συμβάν και περιγράφουν έναν ήρεμο άνθρωπο, που αγαπούσε πολύ το παιδί του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 27χρονος πυροβόλησε τον 4χρονο γιο του την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, μια καραμπίνα που είχε κλαπεί από σπίτι στην Παλλήνη το 2018, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα ανησύχησε γιατί ο 27χρονος δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού. Μη μπορώντας να μπει μέσα, μπήκε από τη μπαλκονόπορτα της βεράντας, που δεν έκλεινε καλά, και ήρθε αντιμέτωπη με τη θέα του νεκρού παιδιού και του επίσης νεκρού πρώην συντρόφου της.

Το ζευγάρι, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, με τον παιδοκτόνονα κατηγορεί την σύζυγό του για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά μόνο περιστασιακά και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχε ζητήσει βοήθεια.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 27χρονος είχε καβγαδίσει τηλεφωνικά με την εν διαστάσει σύντροφό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.