Άννα Μπουσδούκου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στον ΣΚΑΪ, η γνωστή δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Άννα Μπουσδούκου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Η δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΪ, ένα κανάλι στο οποίο εργαζόταν από φοιτήτρια. Διαβάστε κομμάτι της συνέντευξης:

Και στις διακοπές αποφασίζεις έτσι απλά να σταματήσεις όλο αυτό που είχες χτίσει εκεί; Ήταν τόσο εύκολο;

Δεν υπάρχει απάντηση στο εύκολα ή δύσκολα. Επίσης, η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για τη λήψη μιας απόφασης δεν χαρακτηρίζει και την απόφαση. Όταν ωριμάζουν μέσα σου τα πράγματα, μπορεί να πάρεις μια στιγμιαία απόφαση, η οποία, όμως, τελικά είναι πολύ ώριμη.

Σε ρωτάω γιατί έκανες κάτι που πολλοί συνάδερφοι σου θα ήθελαν. Και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα…

Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και ήμουν και πάρα πολύ ευγνώμων. Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα.

Να στο πω πιο απλά, δεν ψήθηκες ποτέ από το «παραμύθι» της τηλεόρασης; Δεν είχες τη ματαιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες;

Όχι, δεν με καθόρισε ποτέ αυτό. Δεν είμαι η Άννα η παρουσιάστρια, είμαι η Άννα – Κύνθια, που είναι ολόκληρο το όνομα μου. Πρώτα απ’ όλα, έχω κάποιες αναζητήσεις, έχω έναν προσανατολισμό, ο οποίος μέσα στη ζωή αλλάζει όπως όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι θα πρέπει να μείνει μπετό και δεν μου αρέσει κιόλας αυτή η λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ