Σοκαριστική αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε επιβιώσει από το τροχαίο αν…

Σοκαριστική αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε επιβιώσει από το τροχαίο αν...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε επιβιώσει από το μοιραίο τροχαίο σε σήραγγα στο Παρίσι - από το οποίο έχουν περάσει 22 χρόνια- απλά και μόνο φορούσε τη ζώνη ασφαλείας της.

Η ζώνη θα της έσωζε τη ζωή και το ατύχημα θα της επέφερε μόνον σπασμένα κόκαλα και μώλωπες, ενώ θα μπορούσε να εμφανιστεί δημοσίως μετά από δύο ημέρες.

Αυτό υποστηρίζει ο παθολόγος Ρίτσαρντ Σέφερντ, στο βιβλίο του «Αφύσικες αιτίες». Σ’ αυτό το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, ο γιατρός αναφέρει: «ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι τόσο σπάνιος που σε όλη μου την καριέρα δεν πιστεύω ότι έχω δει παρόμοιο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γιατρό, ο οποίος έχει απορρίψει τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό της, ο θανάσιμος τραυματισμός της ήταν μικροσκοπικός, «σε λάθος σημείο» και απίστευτα σπάνιος.

«Η Νταϊάνα είχε ένα πολύ μικρό τραυματισμό – αλλά σε λάθος σημείο….  », αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τι θα γινόταν εάν» στο συγκεκριμένο μοιραίο δυστύχημα η πριγκίπισσα φορούσε τη ζώνη της;

«Εάν είχε κρατηθεί, πιθανότατα θα εμφανιζόταν στο κοινό δύο ημέρες μετά με μαυρισμένο μάτι, ίσως λίγο χωρίς αναπνοή από τα σπασμένα πλευρά και ένα σπασμένο χέρι», έγραψε.

«Η παθολογία του θανάτου της είναι πιστεύω αδιαμφισβήτητη», προσθέτει, διευκρινίζοντας πάντως ότι σε σχέση με αυτό το μικροσκοπικό τραύμα «υφαίνονται» πολλά γεγονότα, μερικά από τα οποία είναι αρκετά αδιαφανή για να επιτρέψουν να εξελίσσονται θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Σέφερντ – ο οποίος σε κάθε περίπτωση συμφώνησε ότι επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα – επανεξέτασε το ατύχημα, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε μαζί με τον τελευταίο σύντροφό της, τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, ως μέρος μιας έρευνας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου προκειμένου να διερευνηθούν οι θεωρίες συνωμοσίας και να ανακαλύψει εάν υπάρχουν αμφιβολίες για το αν τα θύματα σκοτώθηκαν εξαιτίας του τροχαίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.